Плащания

Зареждане на сметка с ePay.bg

Зареждане на VoIP предплатени карти или плащане на депозит за домашен телефон през ePay.bg

1. Можете да преведете сума по Ваш избор като влезете в акаунта си в ePay.bg и от менюто ‘Плащане на сметки’ -> ‘Предплатени услуги’ изберете ‘PlanetPhone’. След това в полето ‘Абонатен номер / Телефонен номер’ въведете Вашия 6 цифрен абонатен номер или телефонния си номер. В полето ‘Сума’ въведете желаната сума. Това плащане се отразява автоматично във сметката Ви веднага след приключване на процеса.

2. Зареждане с 5, 10, 15, 20 или 50 лв. може да направите от менюто ‘Моят PlanetPhone’ раздел ‘Статус’.  от падащото меню на ‘Зареждане с ePay (BGN)’ изберете желаната сума и натиснете бутон ‘Плащане’. Ще будете пренасочени към сайта на ePay за плащане, като всички необходими данни за плащане се предават автоматично към ePay. Това зареждане не се отразява веднага в сметката Ви. Прави се от оператор в работно време (Пн-Пт 9:00-18:00 ч.).

Инструкции за зареждане на предплатени карти или плащане на депозит за услугата домашен телефон от PlanetPhone:

прочети още

Зареждане през каса на EasyPay

Услугите които касите на Easypay предлагат за клиентите на PlanetPhone са:

Плащане на предплатени услуги – този вид плащане се използва за зареждане на предплатени карти PlanetPhone или за зареждане с предплатен кредит за телефонни разговори на Вашия домашен телефон. Особеното при този вид плащане, е че трябва изрично да предупредите касиера в Easypay, че искате да платите за предплатените услуги на PlanetPhone. При този вид плащане е необходимо да кажете на касиера в каса на Easypay или …

прочети още

FastPay

FastPay каси за битови сметки
Сметката си за ИНТЕРНЕТ телефон от PlanetPhone можете да платите бързо и лесно във всяка една от касите за плащане на битови и фирмени сметки на FastPay.

В тях можете да заредите предплатен кредит за разговори, както и да активирате нов телефон през ИНТЕРНЕТ от PlanetPhone.

Услугите, които клиентите на PlanetPhone могат да използват в каси на FastPay са: …

прочети още

Плащане по банков път

Зареждане на сметка през ProCredit Bank

Приемаме само безкасови плащания – банков превод

Основание за плащането: въведете Вашия абонатен номер, номера на Вашия домашен телефон или първите 6 цифри от PIN кода на Вашата предплатена карта.

прочети още