Кол център PlanetBOX

PlanetPhone предлага:

  • продажба, инсталация и поддръжка на IP телефонни централи
  • цялостно оборудване „до ключ“ на малки, средни и големи кол центрове

PlanetBOX е перфектно решение за всеки call center, с което оборудвате своя контактен център с последно поколение телефонна централа, поддържаща всички съвременни стандарти и функционалности за управление на среден или голям Call Center с хиляди обаждания дневно.

Предлагаме два варианта:

  • Телефонната централа PlanetBOX заедно с цялото Ви необходимо оборудване, конфигурирана според специфичните нужди на бизнеса Ви.
  • Висока степен на сигурност с виртуална телефонна централа PlanetBOX хоствана на наши Linux VPS хостинг сървъри.

PlanetBOX – център за обслужване на клиенти

IP телефонната централа PlanetBOX съчетава надеждност и качествена поддръжка на множество функции необходими на всеки център за обслужване на клиенти като:

Запис на разговорите (Call recording)


– функция позволяваща на екипът Ви да прослушва записаните разговори по всяко време за да гарантира, че всичките Ви служители изпълняват съвестно задълженията си в съответствие с фирмената Ви политика

Автоматично избиране (Automatic Call Dialer)

– спестявате време и пари чрез автоматизираното избиране на голям брой номера. Задавате списък с номера и при наличието на свободен оператор, централата избира автоматично номер и осъществява връзката между клиент и оператор. Възможност за попълване на отчетни форми и лесно провеждане на анкети/запитвания/телемаркетинг.

Гласови менюта и съобщения (IVR)

– с автоматично гласово меню може да насочите клиентите Ви към правилния отдел, което Ви спестява време и пари. Може да създадем за Вас професионални посрещащи съобщения с възможност за избор от автоматичното гласово меню, например „За отдел продажби натиснете 1, за техническа поддръжка 2“ и т.н.

Слушане в реално време от администратор на оператор провеждащ разговор (Call Whisper)

– чувате разговора между клиент и оператор, с възможност да давате инструкции на оператора, без клиента да Ви чува. С тази функционалност мениджърите Ви могат да оказват помощ на новите служители или да извършват качествен контрол в реално време на старите служители.

Гласова поща и гласова поща към email (Voicemailи Voicemail-to-Email)

– ако нямате възможност да приемете обаждане, клиентите Ви могат да оставят гласова поща, която да преслушате директно от компютър/смартфон. Възможност и за настройка на работно време, като в извън работно време входящите разговори се насочват към гласова поща.

Получаване и изпращане на факсове без факс апарат

– изберете файл директно от офис компютър и го изпратете през централата (Fax2Email). Спестявате разходи от ненужно принтиране на документи. Получавате входящи факсове в удобен за използване формат директно на пощата Ви, за да ги отворите дори и когато не сте в офиса.

Телеконференции, пренасочване на разгори, паркиране на разговори и много други. Получавайте входящи обаждания през централата дори когато сте извън офиса. Така оставате свързани и извън офиса.

Освен описаните по-горе функции необходими за работата на всеки малък или голям кол център , IP телефонната централа PlanetBOX поддържа много специфични Call Center функции.

PlanetPhone предлага цялостно оборудване „до ключ“ на кол центрове:
  • телефонни апарати
  • професионални слушалки
  • компютри за операторите
  • окабеляване и мрежово оборудване
PlanetBOX Call Center функции – автоматично избиране

Всеки Call Center изграден на базата на PlanetBOX Ви дава възможност за автоматично избиране на голям брой номера, попълване на контактна форма/анкета за всеки номер, докато оператора провежда разговор с клиент. Така оптимизирате работното време и намалявате възможностите за грешки, като получавате подробни отчети с удобния web базиран интерфейс на телефонната централа PlanetBOX.

Кол център PlanetBOX разполага с два режима за автоматично набиране. Стандартен за набиране при освобождаване на оператор и предсказващ, който събира информация за продължителността на разговорите, времето за отговаряне на обаждане и започва да набира нов номер преди да се освободи оператор за максимална заетост и запълване на работното време.

Екипът на PlanetPhone предлага възможността да закупите IP телефонна централа PlanetBOX напълно готова и конфигурирана според Вашите специфични нужди.

Свържете се с нас за подробна информация и оферта!

Форма за контакт с екипа на PlanetPhone

 

Верификация