Код за достъп 01003

01003” ИЗБОР НА ОПЕРАТОР (за абонати на други мрежи)

Международни и междуградски обаждания на ниски цени.
Говорите евтино от всяко населено място в страната, от всеки стационарен телефонен пост.

Услугата „Избор на оператор“ представлява провеждане на междуградски и международни разговори чрез избор на „Телеком 1” за оператор на преносната среда. С избирането на кодът за достъп 01003 пред номера, който търсите, обаждането автоматично се прехвърля от мрежата на „Виваком“ към „Телеком 1“ за по-нататъшно маршрутизиране, като цената на това ‘прехвърляне’ се заплаща от „Телеком 1“. Например ако търсите номер 123456789 в Германия, трябва да наберете 010030049123456789.

Абонатите на телефони от „Телеком 1“ НЕ Е НУЖНО да ползват код за достъп. Те СА в мрежата на „Телеком 1“. Тази услуга е за абонати на други мрежи!

Предимствата на услугата:

  • Основното предимство на услугата е изгодната цена. Разговорите, които провеждате са на възможно най-конкурентни цени за международни и междуградски дестинации;
  • С код “01003” Вие спестявате от такса свързване (0.1лв)  и градско обаждане към 024111000, цената на което е според тарифния Ви план при Вашия оператор;
  • Получавате качество и удобство на предоставяната услуга;
  • Изгодно таксуване – след първоначалното таксуване от 30 секунди следва таксуване по секунда;
  • Достъпност от всяко населено място и от неограничен брой телефонни номера;
  • Заплащате само на цената на реално проведените от Вас телефонни разговори;
  • Без месечна такса;
  • Без такса включване;
  • Не е необходимо специално оборудване;

Всеки абонат на „Виваком“ може да ползва услугата, като това му дава възможност да следи и контролира разходите си за телефония.

При използване на “01003” НЕ СЕ заплаща градски разговор. Потребителят заплаща само изговореното време по ценовата листа на „Телеком 1”. За да ползвате услугата, не е необходимо да имате Интернет. Трябва само да сте клиент на „Телеком 1“. Тези, които все още нямат регистрация, могат да го направят тук. Настоящите клиенти могат веднага да започнат да ползват услугата. Не се налагат никакви допълнителни настройки, освен че номера, от който звъните, трябва да е добавен към Вашия профил. Това може да проверите, като позвъните на 024111000. Ако автоматичният оператор ви подкани да въведете пин код, значи номера не е добавен в профила Ви. За да го добавите, моля позвънете на 024112233, като предварително подготвите Вашия ID номер, който сте получили при регистрацията.